Boekhandel Douwes Den Haag

Hagenezen die er mochten wezen

Jan-Hendrik Bakker & Pieter Broeke, van den & Wim Willems & Herman Rosenberg

Hagenezen die er mochten wezen

Hagenezen die er mochten wezen

Hagenezen die er mochten wezen

 

Louis Couperus, Mariska Veres, Anton de Kom en Guusje Nederhorst; zomaar een greep uit de verzameling van de 85 geportretteerde mannen en vrouwen uit het boek Hagenezen die er mochten wezen. Al die personen hebben een stempel gedrukt op anderhalve eeuw geschiedenis van ons land.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 24,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Hagenezen die er mochten wezen

Louis Couperus, Mariska Veres, Anton de Kom en Guusje Nederhorst; zomaar een greep uit de verzameling van de 85 geportretteerde mannen en vrouwen uit het boek Hagenezen die er mochten wezen. Al die personen hebben een stempel gedrukt op anderhalve eeuw geschiedenis van ons land. Wie op zoek is naar bezieling of een inspirerende visie op de (culturele) diversiteit van de huidige samenleving, kan bij hen terecht. Zij vormen het gezicht van Nederland, maar ook van de hofstad.

Wim Willems is hoogleraar Sociale Geschiedenis aan de Universiteit Leiden. Hij publiceerde tal van historische en autobiografische boeken over de hofstad. Ook filosoof Jan-Hendrik Bakker, historicus Herman Rosenberg en journalist Pieter van den Broeke zijn al decennialang chroniqueurs van de stad.


ISBN
9789080683792
Pagina's
304
Verschenen
NUR
693
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nieuwe Haagsche B.V., Uitgeverij De