Boekhandel Douwes Den Haag

Abc z

Paula Laning

Abc z

Abc z

Abc z

 

Zonder eigen-wijs te willen zijn, laten de twintig columns zien hoe je anders kunt kijken, denken en leven, zodat het leven prettiger wordt. Er tussendoor zweeft een selectie uit Paula's wijsheden van de week, elk beantwoord door Gerts eigen wijsheden.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 10,00

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Abc z

Zonder eigen-wijs te willen zijn, laten de twintig columns zien hoe je anders kunt kijken, denken en leven, zodat het leven prettiger wordt. Er tussendoor zweeft een selectie uit Paula's wijsheden van de week, elk beantwoord door Gerts eigen wijsheden. En alle beogen ze hetzelfde: u ondersteunen bij het aanbrengen van uw eigen kleur in uw bestaan.

Ziehier Paula's tweede boekje met columns en wijsheden. Geen vervolg op, wel de tweede in een serie. Geen illustraties, wel tekstuele reacties.

Zwart-wit moest ie worden, dit boekje. In tegenstelling tot het leven, dat alles behalve zwart-wit is, waarin je alle kleuren van de regenboog kunt herkennen. Mits je die wilt zien natuurlijk en dat bepaal je dan weer zelf.

Zwijgen is goud, maar niet altijd. Soms moet je gewoon een tipje van de sluier lichten en een blik in de toekomst werpen. Daarom is in dit boekje een passage opgenomen uit de roman die Paula aan het schrijven is, een heel klein voorproefje.

Paula Laning, socioloog en coach in werkplezier, schrijft over levensplezier en wat je zelf kunt doen om dat te verhogen. 'abc z' is haar tweede boekje, waarin ze zich door het alfabet aan banden laat leggen.


ISBN
9789081549905
Pagina's
96
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Paula Laning

Mens en Maatschappij
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren