Boekhandel Douwes Den Haag

Hotel Korfoe

Ean Vali

Hotel Korfoe

Hotel Korfoe

Hotel Korfoe

 

Kerkira, Corfu, Korfoe . . . Allemaal hetzelfde . . . Een eilandje ergens in de Ionische zee met uitzicht op het vasteland, als je tenminste aan de juiste kant van het eiland staat. Coniferen maar vooral olijfbomen zorgen voor een groen uiterlijk.


Levertijd: 5 tot 8 werkdagen

€ 19,95

Bezorgen: 5 tot 8 werkdagen


Beschrijving Hotel Korfoe

Kerkira, Corfu, Korfoe . . . Allemaal hetzelfde . . .
Een eilandje ergens in de Ionische zee met uitzicht op het vasteland, als je tenminste aan de juiste kant van het eiland staat. Coniferen maar vooral olijfbomen zorgen voor een groen uiterlijk. Hier en daar torent een verdwaalde palmboom boven het groen uit. De Pandokrator is het hoogste punt van het eiland en velen vinden Paleokastrista een van de mooiste plekjes die er zijn op Corfu.
Hier op dit eiland, ergens aan de kust, vlak bij Giannades, staat een hotel. Vlakbij is hier trouwens een ruim begrip. Het hotel is niet groot. De enige sterren die het hotel rijk is staan aan de hemel. Er is weinig luxe en de WiFi valt er regelmatig weg, net als de stroom. En toch keren veel van de mensen die er ooit een keer geweest zijn terug. Waarom? Dat wil ik je graag proberen uit te leggen. Welkom in Hotel Korfoe.


ISBN
9789081664301
Pagina's
128
Verschenen
NUR
310
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Starostin


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren