Boekhandel Douwes Den Haag

Squadra

Cool als Collina 2

Arjan van den Haak

Squadra

Squadra

Cool als Collina 2

Squadra

 

Jonge scheidsrechter Sjoerd krijgt niet de rol die hij hoopt tijdens een prestigieus voetbaltoernooi. Kan hij zich in dienst stellen van zijn team?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 14,99


Beschrijving Squadra

De talentvolle Sjoerd Verveer (16) heeft zijn draai als arbiter gevonden. Samen met zijn vrienden Graziano Fellini en Emiel Kastelijn wordt hij uitgenodigd voor een prestigieus toernooi. Tot Sjoerds frustratie krijgt hij niet de rol die hij denkt te verdienen. Ze moeten het bovendien opnemen tegen één van de beste scheidsrechters die ze kennen. Dan gebeurt er iets dat hun leven volledig op zijn kop zet: een strijd op leven en dood met een schuldgevoel dat blijft hangen.

Sjoerds doel was de Champions League en daarna het Wereldkampioenschap en als het even kon, de finale. Het was al lang geen naïeve droom meer, zoals toen hij als één van de miljoenen voetballertjes nog droomde van het grote Oranje. Het fluiten had hem een reële kans op topvoetbal gegeven. Hij had karakter gekregen doorspekt van lef, vastberadenheid en bovenal was hij een leider geworden. Maar vandaag zou hij Graziano volgen. Het zou één van de laatste keren zijn.


ISBN
9789081739931
Pagina's
204
Verschenen
NUR
284
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Nafnedka