Boekhandel Douwes Den Haag

Breinwijzer

John Cliteur

Breinwijzer

Breinwijzer

Breinwijzer

 

De werking van het brein in relatie tot technieken voor slimmer werken en studeren


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 34,50

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Breinwijzer

Er zijn veel boeken over de werking van het brein en er zijn minstens zoveel boeken over technieken en modellen die je helpen om slimmer te werken. Dit boek knoopt die twee werelden aan elkaar.

Wij lopen rond met het brein van een jager/verzamelaar in een school- en werkomgeving. Het brein is helemaal niet gemaakt om mail te lezen, examens te maken en rapporten te schrijven. Breinwijzer geeft je een zet in de rug om dergelijke 'hersenvreemde' taken slimmer aan te pakken. Je krijgt inzicht in de werking van het brein, je maakt kennis met negen breinversnellers die je kunt zien als legale doping voor je brein en je leert diverse technieken die je helpen om overeind te blijven in de huidige wereld die wordt geregeerd door informatie.

Na het lezen van dit boek begrijp je jezelf en anderen beter, kun je beter ontspannen, stress vermijden, je geheugen optimaal gebruiken, (veel) sneller lezen, makkelijker spreken in het openbaar, beter onthouden en slimmer omgaan met de informatie die je bereikt.

Je leven wordt hierdoor eenvoudiger en leuker!


ISBN
9789081920308
Pagina's
324
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Purple Monkey Publishing BV

Management algemeen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren