Boekhandel Douwes Den Haag

IE in Bedrijf

deel 3 Vormgeving

alles wat u moet weten over intellectuele eigendom voor uw bedrijf

Theo-Willem van Leeuwen & Marjolein Driessen

deel 3 Vormgeving

IE in Bedrijf

deel 3 Vormgeving

alles wat u moet weten over intellectuele eigendom voor uw bedrijf

IE in Bedrijf: deel 3 Vormgeving

 

Een praktisch boek voor ondernemers over de bescherming van vormgeving via het auteurs- en modellenrecht, in niet juridische taal. Met voorbeelden uit o.a. de fashion-, meubel- en grafische industrie.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 21,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving IE in Bedrijf: deel 3 Vormgeving

Hoe bescherm je creatieve uitingen of ideeën en hoe zorg je ervoor dat anderen er niet mee aan de haal gaan? De auteurs van deze uitgave krijgen in hun dagelijkse praktijk veel vragen over dit onderwerp van ondernemers en bedrijven.

Het oerwoud aan regels is verwarrend voor de leek. De term ‘intellectuele eigendom’ is voor velen al onbegrijpelijk. In de ogen van de auteurs is er in Nederland nog teveel onduidelijkheid en onwetendheid op het gebied van intellectuele eigendom.

Dit vormde de aanleiding om een serie handboeken over dit onderwerp samen te stellen in de taal van ondernemers. In dit deel (3) bespreken de auteurs de bescherming van vormgeving, bijvoorbeeld door middel van het modellenrecht en het auteursrecht. In begrijpelijke, zo min mogelijk juridische taal wordt besproken wat het belang is van vormgeving, hoe vormgeving kan worden beschermd en wanneer inbreuk wordt gemaakt op de betreffende intellectuele eigendomsrechten zoals het modellen- en het auteursrecht. Het boek staat vol met geïllustreerde voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de auteurs. Fabels worden de wereld uit geholpen en ondernemers krijgen bruikbare en direct toepasbare tips over de bescherming van hun intellectueel eigendom.


ISBN
9789082373226
Pagina's
121
Verschenen
Serie
IE in Bedrijf
NUR
820
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Legaltree B.V.

Recht - DNJB
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren