Boekhandel Douwes Den Haag

IE in Bedrijf

Reclame

Alles wat u moet weten over intellectuele eigendom voor uw bedrijf

Marjolein Driessen & Theo-Willem van Leeuwen

Reclame

IE in Bedrijf

Reclame

Alles wat u moet weten over intellectuele eigendom voor uw bedrijf

IE in Bedrijf: Reclame

 

Het eerste praktische boek voor ondernemers over de juridische ins en outs van reclame, in begrijpelijke taal. Over o.a. misleidende en vergelijkende (online) reclame, portretrecht en merken.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 34,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving IE in Bedrijf: Reclame

Hoe bescherm je creatieve uitingen of ideeën en hoe zorg je ervoor dat anderen er niet mee aan de haal gaan? De auteurs van deze uitgave krijgen in hun dagelijkse praktijk veel vragen over dit onderwerp van ondernemers en bedrijven.
Het oerwoud aan regels is verwarrend voor de leek. De term ‘intellectuele eigendom’ is voor velen al onbegrijpelijk. In de ogen van de auteurs is er in Nederland nog teveel onduidelijkheid en onwetendheid op het gebied van intellectuele eigendom.

Dit vormde de aanleiding om een serie handboeken over dit onderwerp samen te stellen in de taal van ondernemers. In dit deel (4) bespreken de auteurs de ins en outs van reclame. Het is het eerste boek over reclame waarin de juridische kant zo volledig wordt besproken en in zo min mogelijke juridische taal. De regels over misleidende en vergelijkende reclame komen uitgebreid aan bod, net als het gebruik van portretten en BN’ers in reclamecampagnes, het gebruik van andermans merk, online reclame en ambush marketing. Natuurlijk ontbreekt het onderwerp hoe je reclame-uitingen van anderen kunt tegengaan niet. Het boek staat nog meer dan anders vol met geïllustreerde voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de auteurs. Fabels worden de wereld uit geholpen en ondernemers krijgen bruikbare en direct toepasbare tips over de bescherming en het gebruik van hun intellectueel eigendom en de do’s en dont’s in reclame-uitingen.


ISBN
9789082373233
Pagina's
208
Verschenen
Serie
IE in Bedrijf
NUR
820
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Legaltree B.V.

Recht - DNJB
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren