Boekhandel Douwes Den Haag

De Banketbakker

Jonah Freud & Cees Holtkamp

De Banketbakker

De Banketbakker

De Banketbakker

 

Tien jaar na het verschijnen van De Banketbakker hebben we het boek een nieuwe uitstraling gegeven. De cover is veranderd, van wit naar blauw; het is De Banketbakker 2.0 dus 2 i.p.v. 1 kroket op de voorkant.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 35,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De Banketbakker

Tien jaar na het verschijnen van De Banketbakker hebben we het boek een nieuwe uitstraling gegeven. De cover is veranderd, van wit naar blauw; het is De Banketbakker 2.0 dus 2 i.p.v. 1 kroket op de voorkant. Het binnenwerk is geheel vernieuwd, nieuwe lay-out, nieuwe foto's en daarbij uitgebreid met meer dan 20 recepten. Deze klassieker mag in geen enkel huishouden ontbreken.
Janny vd Heijde: "Geen twijfel mogelijk. Deze klassieker en mijn persoonlijke favoriet helpt ieders bakkunsten naar een hoger peil brengen."
Robert van Beckhoven: "Het boek De Banketbakker doet de banketbakkerij eer aan. De juiste ingrediënten, de juiste bereiding. Alles klopt in dit boek!"
André Rieu: "Passie voor je beroep hebben... dat delen we! Cees, je hebt me weten mee te slepen met jouw fantastische recepten, jouw boek prijkt in mijn keuken op de vensterbank en ik kan het iedereen aanraden!"


ISBN
9789082543773
Pagina's
324
Verschenen
NUR
440
Druk
12
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Kookboekhandel

Culinair