Boekhandel Douwes Den Haag

HB, geen verlossing zonder kruis X

Ronald Jan Heijn

HB, geen verlossing zonder kruis X

HB, geen verlossing zonder kruis X

HB, geen verlossing zonder kruis X

 

Een inspirerend (en heel herkenbaar) dagboekverslag van het proces om het duister in onszelf meester te worden, in verband met de komst van een Nieuw Tijdperk.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 22,50

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving HB, geen verlossing zonder kruis X

Een meesterlijke reis naar de nieuwe mens
Dit HB-boek (deel 2) is een open en eerlijk dagboekverslag van Harry Beckers; van een zeer moeizaam en herkenbaar proces om het duister in onszelf meester te worden. Het boek symboliseert de weg die we allemaal bewandelen. Niemand uitgezonderd. Ware onthechting en het transparant maken van het ego is nu eenmaal een enorme uitdaging. Leven na leven, laag voor laag. Er zijn geen pasklare antwoorden, want het gaat om gevoel. Maar tijdens deze zoektocht doorlopen we allemaal het proces van "voelen, weten, (in)zien, toepassen, loslaten en afsluiten".

Het begint. Een wérkelijk nieuwe tijd breekt aan.
We zitten midden in de overgang van het oude Vissentijdperk naar het Watermantijdperk. Deze transitie zal onze manier van denken, ons mensbeeld en onze levensvisie drastisch doen veranderen. Dit verslag bereidt ons voor op dit belangrijke nieuwe tijdperk, gebaseerd op waarheid en rechtvaardigheid.

"De ervaring is ons gereedschap in wording. Wij allen kunnen bijdragen aan de grote transformatie die NU voor de deur staat."

Dit HB-boek beschrijft de laatste jaren van de aanloop van de Wereldvernieuwer Harry Beckers (HB) en is een vervolg op deel 1, 'HB, een nieuwe tijd breekt aan'. Inleider, samensteller en uitgever is Ronald Jan Heijn.


ISBN
9789082598315
Pagina's
416
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HB

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren