Boekhandel Douwes Den Haag

Tekst werkt

Handboek voor tekst binnen recruitment en hr

Nicol Tadema- de Voor & Miriam van Gestel

Tekst werkt

Tekst werkt

Handboek voor tekst binnen recruitment en hr

Tekst werkt

 

Tekst werkt is het handboek voor tekst binnen recruitment en hr. In dit praktische handboek vertelt Nicol Tadema dat tekst werkt en vooral hóé je tekst voor je kan laten werken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 22,98

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Tekst werkt

‘Ik ben toch geen tekstschrijver?’ Veel mensen die actief zijn in de vakgebieden recruitment en hr vinden het schrijven van teksten maar wat lastig. Of niet leuk. Of allebei. En ondertussen is het een groot een onderdeel van het vak. Vragen die vaak spelen zijn: waar moet ik beginnen? Wat doe ik juist wel en wat doe ik juist niet? Hoe laat ik tekst voor mij werken? Het zijn vragen die stuk voor stuk een antwoord verdienen gezien de grote rol die tekst speelt binnen recruitment en hr. Zo is de vacaturetekst het meest gebruikte middel in arbeidsmarktcommunicatie.

In dit praktische handboek vertelt Nicol Tadema dat tekst werkt en vooral hóé je tekst voor je kan laten werken. Zo neemt ze je op inspirerende wijze mee in de verschillende fases van het schrijfproces en beschrijft ze een groot aantal schrijftechnieken. Aansluitend licht Nicol de meest voorkomende teksten binnen recruitment en hr uitgebreid toe. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de vacaturetekst,e-mailberichten, social mediaberichten en de teksten voor campagnepagina’s.

Nicol deelt een grote hoeveelheid tips en voorbeelden die je kan ombuigen voor eigen gebruik. Ze laat je ontdekken:

- Dat je geen tekstschrijver hoeft te zijn om wel goede teksten te schrijven.
- Dat een juiste opbouw jou helpt bij het sneller én slimmer schrijven.
- Hoe je met tekst de instroom van talent, diversiteit, personeelsverloop, omzet,conversie en/of efficiency beïnvloedt.

Nicol Tadema is tekstspecialist, auteur en ondernemer. Sommigen noemen haar zelfs een teksttovenaar. Met de juiste woorden helpt zij organisaties zoals de Randstad Group, de Rabobank en gemeente Amsterdam om zowel hun doel als doelgroep te bereiken. Hierbij zet Nicol haar jarenlange expertise in en benut ze de kracht van het onbewuste brein.


ISBN
9789082606874
Pagina's
388
Verschenen
NUR
810
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Nicol Communicatie