Boekhandel Douwes Den Haag

Nederland, ons land! Deel 2

Elise Nijmegen

Nederland, ons land!  Deel 2

Nederland, ons land! Deel 2

Nederland, ons land!  Deel 2

 

Dit boek gaat over ons Nederland! Net zoals in deel 1 van Nederland, ons land!, beschrijf ik ook in dit boek met een kritische noot de bizarre situatie die is ontstaan in ons Nederland door wanbeleid dat gevoerd is en nog gevoerd wordt door het eurofiele politieke kartel in Den Haag.Het is geschreven door mij, gebaseerd op feiten en het nieuws en samengesteld uit stukken die ik dagelijks op het internet zet.


Niet leverbaar ( v. D. )

€ 18,95

Niet leverbaar ( v. D. )


Beschrijving Nederland, ons land! Deel 2

Dit boek gaat over ons Nederland! Net zoals in deel 1 van Nederland, ons land!, beschrijf ik ook in dit boek met een kritische noot de bizarre situatie die is ontstaan in ons Nederland door wanbeleid dat gevoerd is en nog gevoerd wordt door het eurofiele politieke kartel in Den Haag.

Het is geschreven door mij, gebaseerd op feiten en het nieuws en samengesteld uit stukken die ik dagelijks op het internet zet. (Facebook, Twitter en VK) Ik beschrijf mijn waarheid, mijn mening en de mening die veel andere Nederlanders blijkbaar ook hebben.
Ik ben geboren in Nederland en trots op mijn vaderland, trots op de Nederlandse identiteit, tradities en cultuur en zal blijven vechten om die te behouden voor toekomstige Nederlandse generaties.

Dit deel gaat over de EU, Kinderdorp Neerbosch, het kalergiplan, de islamisering, het salafisme, incapabele politici, de geplande islamitische asielinvasie, en het helaas daarbij behorende geweld en over hoe belangrijk een Nexit is.

Er is niets extreems aan om te houden van en te vechten voor je vaderland!

Met patriottische groet

Elise NIjmegen


ISBN
9789082763218
Pagina's
82
Verschenen
NUR
697
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Elise Nijmegen

Politieke geschiedenis en geschiedenis van de internationale betrekkingen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren