Boekhandel Douwes Den Haag

Mindset voor Voetbal

Een praktische mentale gids

Hans Dekkers & Jackie Reardon

Mindset voor Voetbal

Mindset voor Voetbal

Een praktische mentale gids

Mindset voor Voetbal

 

Dit boek geeft spelers en speelsters, coaches en ouders structuur in hoe je de mentale kant van voetbal kan trainen op en naast het veld. Het is aanbevolen door Sarina Wiegman en meerdere speelsters van het Nederlands elftal die in het verleden met de Mindset-methode hebben getraind.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 18,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Mindset voor Voetbal

Dit boek geeft spelers en speelsters, coaches en ouders structuur in hoe je de mentale kant van voetbal kan trainen op en naast het veld. Het is aanbevolen door Sarina Wiegman en meerdere speelsters van het Nederlands elftal die in het verleden met de Mindset-methode hebben getraind. Mentale training kan echt leuk zijn!
De werkwijze die je leert is praktisch en je kunt de aangereikte instrumenten bij iedere training en wedstrijd inzetten.

Na het lezen van het boek, ben je in staat om individueel en als team een Mindset doel te stellen. Het laatste hoofdstuk is daar volledig aan gewijd. Naast dit boek is er ook een online Mindset cursus ‘Friendly Eyes’ voor degenen die meer visueel ingesteld zijn en die ook graag bewijs willen van hoe de instrumenten werken.


ISBN
9789082797428
Pagina's
204
Verschenen
NUR
482
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mindset Publishers