Boekhandel Douwes Den Haag

De intelligente, datagedreven organisatie

Handboek voor Artificial Intelligence, BI & Data Science

Marlou van Uden & Daan van Beek

De intelligente, datagedreven organisatie

De intelligente, datagedreven organisatie

Handboek voor Artificial Intelligence, BI & Data Science

De intelligente, datagedreven organisatie

 

Het complete boek is bedoeld voor eenieder die meer wil weten over de werking en toepassing van BI, (big) data, artificial intelligence, data science en machine learning (ML) modellen.


Leverbaar

€ 49,00

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving De intelligente, datagedreven organisatie

Intelligente organisaties groeien, bloeien en overleven door sensitief, slim en datagedreven beslissingen te nemen. Ze verwerken (big) data razendsnel tot waardevolle informatie en zeer verfijnde kennis. Daarbij herkennen ze tijdig opvallende patronen, ontwikkelen een diepgaand inzicht in processen en geven de productiviteit, creativiteit en innovatie een boost met generatieve AI. Door algoritmes en machinelearningmodellen verbeteren en versnellen beslissingen. Op alle niveaus en over de hele linie.

Dit complete handboek voor artificial intelligence, BI en data science reikt je een uitgebreid recept aan om jouw organisatie in 10 stappen datagedreven te maken. Hoe implementeer je een AI-first-strategie? En hoe bouw je een robuuste
data-infrastructuur? Aan de hand van honderden voorbeelden, tips en illustraties kun je direct aan de slag. Met een ‘simpel’ rapport, een cool dashboard of een complex neuraal netwerk.

Klantgerichte flexibele teams geven de klant uiteindelijk het roer in handen. Via portals en apps krijgt die toegang tot relevante data en intelligentie uit de backoffice. De slagkracht van de totale organisatie groeit enorm. Voortaan beslissen niet alleen de managers, iedereen mag meesturen. Maar slimme algoritmes gaan het verschil maken. Wereldwijd omarmen inmiddels tienduizenden organisaties dit concept.


ISBN
9789082809138
Pagina's
464
Verschenen
NUR
980
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Passionned Publishers