Boekhandel Douwes Den Haag

Lefwijf 2

50 vrouwen, 50 verhalen

Lucinda Douglas

Lefwijf 2

Lefwijf 2

50 vrouwen, 50 verhalen

Lefwijf 2

 

Wat verenigt strafrechtadvocate Claudia met chambre d'hôtes-eigenaresse Caro en met multitalent Sylvia? En wat hebben voormalig slachtoffer van partnergeweld Anita, Tamara die moeders coacht een betere moeder te zijn en rouwdoula Patty gemeen?Leverbaar

€ 23,50

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Lefwijf 2

Wat verenigt strafrechtadvocate Claudia met chambre d'hôtes-eigenaresse Caro en met multitalent Sylvia? En wat hebben voormalig slachtoffer van partnergeweld Anita, Tamara die moeders coacht een betere moeder te zijn en rouwdoula Patty gemeen? En de 44 andere fantastische vrouwen? Lef. Puur lef door het heft in eigen handen te nemen wanneer de situatie daarom vraagt. Het initiatief nemen en een eigen koers inslaan.


Lef kent vele momenten, dat illustreren de 50 dames van LEFWIJF 2. Vastberaden en vaak door schade en schande wijs geworden, geven zij vorm aan hun leven. Altijd staand in hun vrouwelijke kracht. Ook nemen zij de wereld rondom hen mee omdat zij een bron van ervaring, kennis en inspiratie zijn. LEFWIJF is een ode aan de vrouw in 50 persoonlijke verhalen. LEFWIJF is een ode om het leven te leven.

De verhalen in LEFWIJF 2 zijn samengebracht door Lucinda Douglas, levenskunstenaar en ondernemer.


ISBN
9789082819212
Pagina's
208
Verschenen
NUR
745
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Katman Publishing