Boekhandel Douwes Den Haag

101 Tips voor hardlopers

Siebe Turksma & Joost Huijsing & Wim Kluvers

101 Tips voor hardlopers

101 Tips voor hardlopers

101 Tips voor hardlopers

 

101 tips voor hardlopers van alle niveaus Siebe en Joost hebben hun ervaring van tienduizenden renkilometers en vele honderden wedstrijden samengevat in handzame en praktische loopadviezen. De meeste tips beslaan niet meer dan een pagina.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 9,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving 101 Tips voor hardlopers

101 tips voor hardlopers van alle niveaus

Siebe en Joost hebben hun ervaring van tienduizenden renkilometers en vele honderden wedstrijden samengevat in handzame en praktische loopadviezen. De meeste tips beslaan niet meer dan een pagina. Wie gisteren met atletiek begon kan ermee aan de slag, maar ook de ervaren atleet krijgt beslist nieuwe idee├źn. Leg het boek naast je bed of op de wc. En leer elke dag iets meer over je favoriete sport.

In de Europese Unie zijn meer dan 50 miljoen hardlopende burgers. De doorsnee loper weet verbazingwekkend weinig over looptechniek en de achtergronden van deze oersport. De meesten lopen clubloos en zijn hun eigen trainer.

Met deze 101 tips ga je beslist beter lopen. Sneller, mooier en met minder kans op blessures. Je bent ook beter opgewassen tegen de marketing van de sportmerken, de overdreven claims over supplementen en de praatjes van schoenverkopers. Maar het belangrijkste is dat je aan de hand van dit boek lekkerder kunt gaan hardlopen!


ISBN
9789082890921
Pagina's
128
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
BOTS

Sport en spel
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren