Boekhandel Douwes Den Haag

Vacuümtechniek

Vacuümtechniek

Jan Verhoeven & Bert Suurmeijer & Theo Mulder

Vacuümtechniek

Vacuümtechniek

Vacuümtechniek

Vacuümtechniek

 

"Revival" van het in 1989 door de Nederlandse Vacuümvereniging NEVAC uitgegeven boek 'Vacuümtechniek', in eerste instantie bedoeld om technici op MBO-niveau op te leiden voor het ontwikkelen van vacuümsystemen, het toepassen van technieken in vacuüm en het oplossen van problemen met vacuümapparatuur.


Leverbaar

€ 75,00

Levertijd: 6 tot 10 werkdagen


Beschrijving Vacuümtechniek

"Revival" van het in 1989 door de Nederlandse Vacuümvereniging NEVAC uitgegeven boek 'Vacuümtechniek', in eerste instantie bedoeld om technici op MBO-niveau op te leiden voor het ontwikkelen van vacuümsystemen, het toepassen van technieken in vacuüm en het oplossen van problemen met vacuümapparatuur. Een boek met alle noodzakelijke informatie voor vacuümtechnici, maar zonder de door het middenkader als "ballast" ervaren verdiepingsstof, die het eveneens in een nieuwe editie verschenen 'Basisboek Vacuümtechniek' voor HBO'ers en academici zo gewild maakt.
Behalve compleet vernieuwd, is het boek tevens uitgebreid met oefenvraagstukken met achterin zowel korte antwoorden als complete uitwerkingen. Ten behoeve van het VMBO-niveau is een module 'Rekenen en aflezen' toegevoegd. Tenslotte is het boek omwille van diens praktische bruikbaarheid aangevuld met enige appendices voorzien van relevante overzichten, grafieken en tabellen. Een en ander maakt dit nieuwe boek zeer geschikt als cursusboek voor de in Nederland ingeburgerde combi-cursussen MBO-VMBO onder auspiciën van de NEVAC. Ook leent het boek zich heel goed voor zelfstudie.


ISBN
9789082947717
Pagina's
596
Verschenen
NUR
950
Druk
2
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
SUMUVER