Boekhandel Douwes Den Haag

Perron Europa

Op reis met de trein

Gerdien Barnard & Bonita van Lier & Bart Giepmans & Bonnie Joosten

Perron Europa

Perron Europa

Op reis met de trein

Perron Europa

 

Een boek vol inspiratie én praktische tips voor een treinreis door Europa. Lange en korte reizen, ver en dichtbij. Slow travel, groen en duurzaam en altijd een onvergetelijke ervaring.


Leverbaar

€ 29,50

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Perron Europa

Met de trein op reis door Europa. Met een boemel door de bergen, rechtstreeks naar een inspirerende stad of uitstappen aan zee.

Elke treinreis, kort of lang, is een avontuur. Dit boek bevat inspirerende verhalen, unieke foto’s en veel praktische reistips voor een Europese ontdekkingsreis per trein. Alle routes starten vanuit Nederland en België.

Kriskras door Europa, in alle windrichtingen, liggen tienduizenden kilometers aan spoorlijnen. Reizen over het spoor is slow travel, het landschap zien veranderen, onderweg uitstappen wanneer je wilt en mensen ontmoeten. De auteurs zien de rozerode midzomernacht in Lapland, rijden in klassieke treinen door Schotland en Zwitserland en gaan tussendoor de natuur in. Ook reizen ze helemaal naar het einde van het continent en komen terecht in Odessa en Cádiz. Ze gaan een weekend naar steden als Londen, Parijs en Brussel en pakken de nachttrein naar Land’s End.

Bart Giepmans en Bonita van Lier treinen allebei al zo’n 30 jaar dwars door Europa. Samen met het team van hun eigen Railtripping.com schreven ze dit boek voor iedereen die graag met de trein op reis wil, maar niet weet waar te beginnen.

Gedetailleerde spoorkaarten maken het plannen van een reis naar iedere bestemming eenvoudig
Praktische informatie over verbindingen en hubs helpt je om makkelijk door Europa te navigeren
Tips en advies bij het kopen van tickets, het reserveren van plekken en het pakken van je bagage


ISBN
9789083014883
Pagina's
304
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Fjord