Boekhandel Douwes Den Haag

Het borstkankerhandboek

Anna van Wittenberghe

Het borstkankerhandboek

Het borstkankerhandboek

Het borstkankerhandboek

 

Elk jaar krijgen 17.000 vrouwen de diagnose borstkanker, en gemiddeld 130 tot 150 mannen. Na zo’n diagnose duiken veel mensen internet op. Maar daar kun je hooguit versplinterd aan de juiste informatie komen.


Nog te verschijnen

€ 25,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het borstkankerhandboek

Elk jaar krijgen 17.000 vrouwen de diagnose borstkanker, en gemiddeld 130 tot 150 mannen. Na zo’n diagnose duiken veel mensen internet op. Maar daar kun je hooguit versplinterd aan de juiste informatie komen. Boeken over het hele traject zijn er al helemaal niet. Daarom is er nu voor het eerst: Het borstkankerhandboek.

Het borstkankerhandboek geeft inzicht in de soorten borstkanker, de behandelingen, en hoe je een ziekenhuis uitzoekt. Maar er is vooral aandacht voor de tijd na de behandeling en wat jij en je dierbaren kunnen doen om het proces aan te kunnen. Alle onverwachte en onbekende sociale, emotionele en psychische aspecten komen aan bod.

Van Wittenberghe geeft niet alleen een compleet overzicht van de verschillende behandeltrajecten, maar ze staat ook stil bij alles rondom de ziekte. Waar vind je bijvoorbeeld lotgenoten? Waar moet je zijn voor praktische zaken? Wat kun je doen om te ontspannen? Hoe ga je met je lijf en je uiterlijk om? Kortom, alles wat maar kan helpen in een onzekere tijd. Het boek bevat tevens ervaringen van vrouwen en mannen die met borstkanker te maken hebben (gehad). Interessante websites, wetenschappelijke onderzoeken, en recepten waar je blij van wordt. Verder is het boek gelardeerd met grappige illustraties van Sorlyn van Wittenberghe.

Dit boek is niet alleen voor vrouwen en mannen met borstkanker, maar ook voor hun gezinsleden, vrienden, collega’s en familie. Om steun te krijgen én te geven.


ISBN
9789083067605
Pagina's
320
Verschenen
NUR
860
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
UitgeverIJ

Gezondheid en geneeskunde
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren