Boekhandel Douwes Den Haag

Honderd dagen rijst

Alleen onderweg in Zuidoost-Azië

Anneleen Van den Berge

Honderd dagen rijst

Honderd dagen rijst

Alleen onderweg in Zuidoost-Azië

Honderd dagen rijst

 

Ik ben Anneleen en verliefd geworden op Azië. In de zomervakanties trek ik het liefst oostwaarts. Wanneer de meeste van mijn vroegere reisgenoten huwen en kinderen krijgen, besluit ik om er alleen op uit te trekken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 24,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Honderd dagen rijst

Ik ben Anneleen en verliefd geworden op Azië. In de zomervakanties trek ik het liefst oostwaarts.

Wanneer de meeste van mijn vroegere reisgenoten huwen en kinderen krijgen, besluit ik om er alleen op uit te trekken. Het verlangen om mijn favoriete plaatsen ook buiten het regenseizoen te bezoeken, is groot. Zo tover ik mijn onuitgesproken reisdroom om in een uitgekiende reis van honderd dagen doorheen Thailand en Vietnam, en een beetje Laos.

Met elke stap die ik zet, door iedere kortstondige ontmoeting verandert mijn tocht in een buitengewone ervaring. Ik geniet ervan om alle keuzes zelf te maken en besef meer dan ooit dat ik prima gezelschap ben voor mezelf. Door alleen te reizen staan je zintuigen nog meer op scherp en absorbeer je de geuren en kleuren van de Zuidoost-Aziatische cultuur alleen maar sterker.

Wil je weten of alleen reizen ook iets voor jou is? Of vanuit je luie zetel een vleugje Azië ontdekken? Reis dan mee in mijn voetstappen.Anneleen Van den Berge (1977) studeerde moraalwetenschappen en geeft les in het secundair onderwijs. Ze start met het schrijven van reisverhalen na haar eerste reis in Thailand. Dit resulteerde in haar blog Onder Andere Wolken. Daarnaast schrijft ze ook reisverslagen voor de Reiskrant van Wegwijzer vzw.


ISBN
9789083092492
Pagina's
150
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Inkt

Reisverhalen