Boekhandel Douwes Den Haag

De Rechter 25

Lang verhaal kort

Jesse van Muylwijck

Lang verhaal kort

De Rechter 25

Lang verhaal kort

De Rechter 25: Lang verhaal kort

 

In verhitte tijden houdt de held van deze strip het hoofd koel. En dat terwijl De Rechter ook in dit deel weer heel wat op zijn bord krijgt. Afgeschaalde vleeskroketten, vechtscheidingen, ruzies over gordijnrails, ontslagzaken, bezoek van een politieke corrector, papierversnipperende ambtenaren, het badwater van de jeugdzorg, blokkeerboeren ...


Leverbaar

€ 19,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving De Rechter 25: Lang verhaal kort

In verhitte tijden houdt de held van deze strip het hoofd koel.

En dat terwijl De Rechter ook in dit deel weer heel wat op zijn bord krijgt. Afgeschaalde vleeskroketten, vechtscheidingen, ruzies over gordijnrails, ontslagzaken, bezoek van een politieke corrector, papierversnipperende ambtenaren, het badwater van de jeugdzorg, blokkeerboeren ... En dan lopen ook nog eens zijn vakanties in de soep en probeert hij een zelfrijdende grasmaaier te installeren.

Rechtspreken is zilver in dit vijfentwintigste deel. Zwijgen is nog steeds goud, maar schreeuwen lijkt ook steeds populaider te worden. Stripauteur Jesse van Muylwijck beziet het allemaal met een scherp oog en een milde humor. Zijn dagbladstrip gaat onverstoorbaar en onverdroten door.

Lang verhaal kort: polariserende tijden, relativerende humor.


ISBN
9789083097428
Pagina's
106
Verschenen
Serie
De Rechter 25
NUR
821
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Jesse Cartoons