Boekhandel Douwes Den Haag

Zenderbaas

Hans van Willigenburg

Zenderbaas

Zenderbaas

Zenderbaas

 

Is aanwezigheid in de media synoniem met succes? Door bijna alle verhalen in ‘Zenderbaas’ sluimert deze prangende vraag. Van de dubieuze eer in een talkshow te verschijnen tot het scheren langs de waarheid voor een smeuïg item.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Zenderbaas

Is aanwezigheid in de media synoniem met succes? Door bijna alle verhalen in ‘Zenderbaas’ sluimert deze prangende vraag. Van de dubieuze eer in een talkshow te verschijnen tot het scheren langs de waarheid voor een smeuïg item. Van het zo laag mogelijk inschatten van het publiek tot het tegen elkaar afwegen van leed dat wel of geen kijkcijferpotentie heeft. En dan zijn er nog de omvangrijke ego’s van journalisten en presentatoren, die meer baat hebben bij het ene dan bij het andere nieuws.

In Zenderbaas resoneert de constante strijd om zichtbaar te zijn. En voel je de afwisselend giftige en lachwekkende wrijving tussen werkelijkheid, schijn en nog meer schijn. Kostelijk proza over een narcistische tijdgeest.

'Zeer genoten van de literaire inkijkoperaties bij de mediamens in Zenderbaas. Verplichte kost voor het journaille' PIETER WATERDRINKER


ISBN
9789083144344
Pagina's
224
Verschenen
NUR
303
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ezo Wolf

Verhalenbundels