Boekhandel Douwes Den Haag

Edward van Gils. The Godfather of Street Football Speaks!

Leendert Jan van Doorn

Edward van Gils. The Godfather of Street Football Speaks!

Edward van Gils. The Godfather of Street Football Speaks!

Edward van Gils. The Godfather of Street Football Speaks!

 

Hij groeit op met de keiharde wetten van de straat en wordt een wereldwijde superster met een sociale missie.Direct te downloaden

€ 11,99


Beschrijving Edward van Gils. The Godfather of Street Football Speaks!

Het aangrijpende en schokkende levensverhaal van Edward van Gils. Een jongen die ontspoort en moet zien te overleven in de keiharde wereld van de straat. Hij groeit uit tot de beste straatvoetballer ter wereld en krijgt de eretitel 'The Godfather of Street Football'. Tegenwoordig zet hij zich wereldwijd in voor de jeugd die met een achterstand begint. Van Rio de Janeiro, New York, Amsterdam tot Mumbai bezoekt hij scholen, kindertehuizen en jeugdgevangenissen om zijn levenslessen te delen en jongeren te helpen.

'Ik leerde Edward kennen bij voetbalgelegenheden. Tot op de dag van vandaag hebben we contact. Zijn voetbalskills zijn ongeƫvenaard, maar Edward is vooral een mooi mens met een geweldig warm hart. Gewoon een topgozer.
Glenn Helder
Ex speler Nederlands elftal en Arsenal FC

De straat zit in mijn DNA. Als geen ander weet ik wat het is om met een achterstand te beginnen en te ontsporen. Ik prijs mij gelukkig dat ik op belangrijke momenten in mijn leven een duwtje de goede kant op heb gekregen. Datzelfde duwtje probeer ik nu te geven aan jongeren die dat nodig hebben'
Edward van Gils

Edward is een grote persoonlijkheid en een prachtig nederig mens die iets geweldigs nalaat aan de jeugd en ik ben trots dat ik daar aan mee mag werken.
Ronaldinho de assis Moreira
Europees- en wereldvoetballer
van het jaar 2004-2005


ISBN
9789083180212
Pagina's
289
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Vrije Uitgevers, De

Sport en spel