Boekhandel Douwes Den Haag

Het is heus niet raar hoor!

16 verhalen en 16 gedichten over opgroeien en puberteit voor jonge tieners

Jeroen Hoogerwerf & Betina Van Meter

Het is heus niet raar hoor!

Het is heus niet raar hoor!

16 verhalen en 16 gedichten over opgroeien en puberteit voor jonge tieners

Het is heus niet raar hoor!

 

In dit boek zijn verhalen en gedichten opgenomen over en van kinderen die in de puberteit zitten of nog net niet. De verhalen en gedichten gaan over allerlei dingen die in de puberteit gebeuren.


Leverbaar

€ 17,50

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Het is heus niet raar hoor!

De puberteit kan een geweldige tijd in je leven zijn, maar het kan ook enorm verwarrend zijn. Hormonen gieren door je lijf. Die stortvloed van hormonen zorgen voor fysieke veranderingen en vervelende dingen als pukkels, maar ook voor stemmingswisselingen en het ontdekken van wie je bent, je eigen identiteit.
Daarom is het best handig als je een beetje weet wat je kunt verwachten als je puberteit is aangebroken. Heel veel informatie kun je van websites en uit voorlichtingsboeken halen. Of van anderen horen natuurlijk …

In dit boek zijn verhalen en gedichten opgenomen over en van kinderen die in de puberteit zitten of nog net niet. De kinderen zitten in groep 8 en soms al in de brugklas. Ze gaan over allerlei dingen die in je puberteit gebeuren: je fysieke ontwikkeling: schaamhaar, menstruatie, borstgroei, zaadlozing, piemels en vagina’s, masturberen; over je gevoelens: verliefdheid, omgaan met bloot, je relatie met je ouders, liefdesverdriet; nare dingen: misbruik, mishandeling, aanranding. En oh ja, er staan ook een paar verhalen over en uit andere culturen in. Om het eens van een andere kant te bekijken.


ISBN
9789083183763
Pagina's
64
Verschenen
NUR
226
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Levendig Uitgever