Boekhandel Douwes Den Haag

Togatalks uit de rechtbank

Bosman, Yolanda

Togatalks uit de rechtbank

Togatalks uit de rechtbank

Togatalks uit de rechtbank

 

Na het succes van de eerste schetsjes uit de rechtbank kunnen nieuwe niet uitblijven. Iedere zaak heeft een eigen verhaal. Dit keer word je megenomen op een roze scooter. Je hoort over plastic pistolen, een vroege vuilniszaken je volgt de diefstal van je iPad op je smartphone.  Onderweg krijgen gedachten de vrije loop.


Leverbaar

€ 15,00

Ophalen: Nu 7 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Togatalks uit de rechtbank

Na het succes van de eerste schetsjes uit de rechtbank kunnen nieuwe niet uitblijven. Iedere zaak heeft een eigen verhaal. Dit keer word je megenomen op een roze scooter. Je hoort over plastic pistolen, een vroege vuilniszaken je volgt de diefstal van je iPad op je smartphone. 

Onderweg krijgen gedachten de vrije loop. De kat roert zijn staart in het recht. De robotrechter loopt blikkerig voorbij met ChatGPT. Je struikelt over dikke dossiers en belandt in de silent disco. De pop-up rechter neemt je mee naar de Zwarte Cross en wie weet Lowlands.

Met een knipoog zijn opnieuw observaties, emoties en associaties bij het recht en de samenlevding opgeschreven en voorzien van fraaie illustraties. Alles bijeengebracht in grappige, ontroerende en treffende nieuwe schetsjes uit de rechtbank.


ISBN
9789083201887
Pagina's
112
Verschenen
NUR
821
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Het uitgeefhuis