Boekhandel Douwes Den Haag

Kiek Zeeland

reisgids voor wie zich even Zeeuw wil voelen

Boaz Timmermans & Margot Verhaagen

Kiek Zeeland

Kiek Zeeland

reisgids voor wie zich even Zeeuw wil voelen

Kiek Zeeland

 

Zeeland, de naam zegt het al, is een provincie met land en veel water. Met eilanden en delen die ieder hun eigen karakter hebben weten te behouden. Aan de bijna vijfhonderd kilometer Zeeuwse kust is veel te beleven, te zien en te doen, met of zonder de kids.


Leverbaar

€ 16,99

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Kiek Zeeland

Zeeland, de naam zegt het al, is een provincie met land en veel water. Met eilanden en delen die ieder hun eigen karakter hebben weten te behouden. Aan de bijna vijfhonderd kilometer Zeeuwse kust is veel te beleven, te zien en te doen, met of zonder de kids. De steden en pittoreske dorpen zijn vaak bijzonder en verassend. Kiek Zeeland zet het allemaal op een rijtje met veel tips van locals en oog voor het culinaire. Zelfs de Zeeuwen zullen er van opkijken; al dit leuks en lekkers binnen hun provincie!

De korte beschrijvingen van de prachtige, vaak zilte, natuurgebieden van Het Zeeuwse Landschap geven Kiek Zeeland een extra dimensie. Zo ontdek je van alles over de natuur en de rijke historie van onze provincie. Fijne bijkomstigheid: het aantal zonuren in Zeeland is hoger dan in de rest van Nederland. Tegelijkertijd waait hier altijd de wind. Ook dat maakt Zeeland juist zo de moeite van een bezoek waard. Kom en voel zelf hoe het is om een Zeeuw te zijn.


ISBN
9789083202570
Pagina's
215
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Het Paard van Troje

Reizen Algemeen