Boekhandel Douwes Den Haag

Opstand

Marijke van Dijk

Opstand

Opstand

Opstand

 

Nadat Ezra Jennings vanuit Washington D.C. is teruggekeerd, merkt hij dat zijn geheugen hem in de steek laat. Toch gaat Ezra verder in zijn zoektocht naar de waarheid en komt zodoende achter de ware identiteit van de Schaker.


Tijdelijk niet leverbaar

€ 18,95

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Opstand

Nadat Ezra Jennings vanuit Washington D.C. is teruggekeerd, merkt hij dat zijn geheugen hem in de steek laat. Toch gaat Ezra verder in zijn zoektocht naar de waarheid en komt zodoende achter de ware identiteit van de Schaker. Wanneer het gevaar hem zelfs in Nederland achtervolgt, slaat de paniek toe.
Ondertussen probeert Dominique Said een infiltrant binnen zijn bedrijf op te sporen, maar wordt hierin voortdurend gedwarsboomd. Als er in Washington een stroomstoring plaatsvindt waardoor een waardevol object uit de kluis van het CIB wordt geroofd en zijn huis ondersteboven wordt gekeerd, is Dominique genoodzaakt om met EMET samen te werken. Maar is dit verstandig?
Gideon heeft zijn eigen problemen. De kans dat Jia vrijkomt wordt steeds kleiner en de vertwijfeling slaat toe. En wanneer ook nog eens het verplichte vaccinatiepaspoort in Europa wordt ingevoerd, breekt de hel los. Zijn Ezra en zijn familie in staat staande te blijven of zullen ze onder de druk bezwijken?

Opstand is het derde deel van De vier ruiters. Over moed, trouw en hoop in een wereld die op instorten staat.


ISBN
9789083236964
Pagina's
435
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Scholten Uitgeverij B.V.

Literaire thriller