Boekhandel Douwes Den Haag

Het grote water van de zee

Met filmpjes kijken bij het voorlezen

Tamara Boon & Hidde Juijn & Haye Van der Heyden

Het grote water van de zee

Het grote water van de zee

Met filmpjes kijken bij het voorlezen

Het grote water van de zee

 

Een interactief voorleesboekje voorzien van filmpjes, voor kinderen van ongeveer zes jaar. Het speciaal voor dit boekje nabij het eiland Ibiza onder water gedraaide materiaal kan worden ingestart door met een smartphone in het boekje afgedrukte QR codes te scannen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 14,95


Beschrijving Het grote water van de zee

Een interactief voorleesboekje voorzien van filmpjes, voor kinderen van ongeveer zes jaar. Het speciaal voor dit boekje nabij het eiland Ibiza onder water gedraaide materiaal kan worden ingestart door met een smartphone in het boekje afgedrukte QR codes te scannen. Filmpjes in plaats van plaatjes dus. De ouder leest voor en aan het einde van elk hoofdstukje bekijkt het kind een nieuw filmpje.

Het boekje laat zien dat de zee iets anders is dan alleen maar een oneindige horizon en wat golven op het strand. Daar beneden, heel diep of iets minder diep, bevindt zich een oneindige pracht van kleurrijk leven en onverwachte wonderen, waarbij in deze verkenningstocht vooral de inktvissen een grote rol spelen. Omdat ze zo nieuwsgierig, origineel en speels zijn en graag contact maken met mensen. Het is luisteren, kijken en leren dat de zee een heel grote en andere wereld is, waar nog zoveel in te ontdekken is.


ISBN
9789083240190
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Vogelvrij

Kinderen en Jeugd