Boekhandel Douwes Den Haag

Onmisbaar

Mirjam Kooijman

Onmisbaar

Onmisbaar

Onmisbaar

 

Na het overlijden van haar moeder, voelt Jiska zich als oudste dochter verantwoordelijk voor het gezin. Ze probeert naast haar school en stages zoveel mogelijk thuis te zijn. Dan ontmoet ze Levi, met wie het meteen klikt.


Tijdelijk niet leverbaar

€ 16,95

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Onmisbaar

Na het overlijden van haar moeder, voelt Jiska zich als oudste dochter verantwoordelijk voor het gezin. Ze probeert naast haar school en stages zoveel mogelijk thuis te zijn. Dan ontmoet ze Levi, met wie het meteen klikt. Maar kan ze wel tijd maken voor een relatie met iemand die zo ver weg woont? Als ze op de bruiloft van een vriendin iemand ontmoet die interesse in haar heeft én dichtbij woont, weet Jiska het niet meer. Wat is Gods plan met haar leven? Hoe weet ze hoe ze de juiste keuze moet maken?
Levi brengt het liefst zijn dagen door in de boomgaard van zijn vader. Na zijn ontmoeting met Jiska komt daar verandering in. heel wat keren rijdt hij op en neer om tijd met haar door te brengen. Maar waarom houdt ze hem op afstand? Als een ingrijpende gebeurtenis alles op zijn kop zet, lijken er eindelijk dingen op de juiste plaats te vallen. 'Onmisbaar' is een meeslepende roman, waarin je heen en weer geslingerd wordt tussen verlangen en verantwoordelijkheid.


ISBN
9789083264257
Pagina's
454
Verschenen
NUR
336
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Scholten Uitgeverij B.V.