Boekhandel Douwes Den Haag

Dans, Panfilo, dans

Kyrian Esser

Dans, Panfilo, dans

Dans, Panfilo, dans

Dans, Panfilo, dans

 

Op een lome vakantie aan de Atlantische kust ontmoeten de onafhankelijke Tobias en de weifelende Wouter elkaar. De belofte van een eerste grote liefde rammelt aan de deur en laat hen in vrolijke verwarring achter.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 21,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Dans, Panfilo, dans

Op een lome vakantie aan de Atlantische kust ontmoeten de onafhankelijke Tobias en de weifelende Wouter elkaar. De belofte van een eerste grote liefde rammelt aan de deur en laat hen in vrolijke verwarring achter. Ook als de jaren voorbijgaan en de jongens voorzichtig volwassen worden, slijt de belofte niet. Aan de hand van een speelse speurtocht door de literatuur, de schilderkunst en de stadsparken van Europa lopen ze elkaar achterna. Maar weten ze elkaar ook te vinden?

Dans, Panfilo, dans is een wervelend Walseriaans portret van de ontluikende liefde tussen twee jongens. Met de kunst als kompas dartelen ze over het continent, op zoek naar de betekenis van hun verlangen in de huidige gefragmenteerde tijd.

Kyrian Esser is geboren in Amsterdam in 1992, als kind van Duits-Britse ouders. Als toneelspeler is hij vast verbonden aan de ensembles van De Theatertroep en De Spelersfederatie. Sinds 2014 is hij kroegbaas van Café de Richel in Amsterdam. Verder schrijft hij toneel en proza. In 2017 won hij de Amsterdamse voorronde en de finale van WriteNow! met twee korte verhalen. Het winnende verhaal werd in De Morgen en De Revisor gepubliceerd. Najaar 2023 gaat zijn eerste avondvullende toneeltekst, Wie de fuck is Alice, in première. Dans, Panfilo, dans is zijn debuutroman.


ISBN
9789083274348
Pagina's
192
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Koppernik BV

Literaire roman, novelle