Boekhandel Douwes Den Haag

Schrijfgids - Hoe schrijf je een roman?

Ilie Steenhart

Schrijfgids - Hoe schrijf je een roman?

Schrijfgids - Hoe schrijf je een roman?

Schrijfgids - Hoe schrijf je een roman?

 

Ontdek de geheimen van het schrijven van een meeslepende roman met deze Schrijfgids. Je ontdekt de essentiële elementen die een roman tot leven brengen. Van het ontwikkelen van boeiende personages en het opbouwen van een geloofwaardige wereld tot het creëren van een meeslepende verhaallijn en het perfectioneren van je schrijfstijl.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,95


Beschrijving Schrijfgids - Hoe schrijf je een roman?

Ontdek de geheimen van het schrijven van een meeslepende roman met deze Schrijfgids.
Je ontdekt de essentiële elementen die een roman tot leven brengen. Van het ontwikkelen van boeiende personages en het opbouwen van een geloofwaardige wereld tot het creëren van een meeslepende verhaallijn en het perfectioneren van je schrijfstijl.

Met praktische tips en effectieve oefeningen begeleidt dit boek je op een reis vol creativiteit en groei. Leer hoe je de juiste inspiratie kunt vinden, hoe je personages tot leven kunt brengen die lezers in hun hart zullen sluiten en hoe je een plot kunt construeren dat de lezers op het puntje van hun stoel houdt.

Of je nu een beginnende schrijver bent die droomt van het publiceren van een roman, of een ervaren auteur die zijn schrijfvaardigheden wil aanscherpen, de Schrijfgids biedt je waardevolle inzichten en praktische technieken om je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Pak je pen en laat je verbeelding de vrije loop.


ISBN
9789083274577
Pagina's
64
Verschenen
NUR
610
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnboekpubliceren.be