Boekhandel Douwes Den Haag

Had ik dat maar eerder geweten

Een andere kijk op het leven léven

Tessa Danz & Willem Minkels

Had ik dat maar eerder geweten

Had ik dat maar eerder geweten

Een andere kijk op het leven léven

Had ik dat maar eerder geweten

 

Een liefdevolle samenwerking tussen verstand, lichaam en ziel Gefeliciteerd, je volgde zojuist je intuïtie. Je hebt dit boek in je hand. Of het een greep op goed geluk was of dat je naar dit boek zocht, maakt niet zoveel uit.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 23,95


Beschrijving Had ik dat maar eerder geweten

Een liefdevolle samenwerking tussen verstand, lichaam en ziel

Gefeliciteerd, je volgde zojuist je intuïtie. Je hebt dit boek in je hand. Of het een greep op goed geluk was of dat je naar dit boek zocht, maakt niet zoveel uit. Je hebt het in je handen. Het zou best eens de eerste stap naar een Holistische, Boeddhistische en Systemische manier van leven kunnen zijn. Je intuïtie volgen vormt de basis van deze manier van in het leven staan. Met een knipoog noem ik deze basis Vitamine HBS. De meest natuurlijke basis om je leven te (be)leven. Deze manier van in het leven staan geeft meer rust. Omdat je minder energie weggooit en veel bewuster gaat handelen. Leven op basis van Vitamine HBS is géén wondermiddel, maar draagt bij aan het transformeren van onvriendelijkheid naar vriendelijkheid. Van onrust naar rust, van futloos naar energierijk en van hardheid naar hartheid & tederheid. Voor jou én anderen.
Zoals elk mens kun jij kiezen. Ben jij vrij om te kiezen. Ga je het hele boek lezen of niet? De keuze is aan jou. Waarbij ik de vrijheid neem op te merken dat jij door jouw intuïtie te volgen, de eerste stap al hebt gezet. Wat je ook kiest, het is op dít moment voor jou de juiste keuze. Daar gaat het in het Aardse bestaan om. Voor jezelf de juiste keuzes maken. Want als je dat doet zijn dat ook de juiste keuzes voor je naasten. Zo verrijk je door jezelf te verrijken, ook je omgeving.

Innerlijke onrust? Mooi!Dat is een signaal van je ziel. Nu nog goed leren luisteren.


ISBN
9789083283104
Pagina's
325
Verschenen
NUR
728
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Pumbo.nl B.V.

Spiritualiteit