Boekhandel Douwes Den Haag

Het Keverziekenhuis

Annelies Vanoppen & Anja Rullman & Christina Duru

Het Keverziekenhuis

Het Keverziekenhuis

Het Keverziekenhuis

 

Wat doe je als er op een morgen een rij zieke en gewonde kevers op je vensterbank staat? Lulu is een meisje van zeven dat helemaal niet bang is van de wriemelende, krabbelende beestjes in haar tuin.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 25,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Het Keverziekenhuis

Wat doe je als er op een morgen een rij zieke en gewonde kevers op je vensterbank staat? Lulu is een meisje van zeven dat helemaal niet bang is van de wriemelende, krabbelende beestjes in haar tuin. Integendeel. Als ze op een morgen de dikke, groene stinkwants Karel op de poten helpt, wordt ze zomaar keverdokter. Haar poppenhuis wordt omgebouwd tot een keverziekenhuis en al snel zit de wachtzaal vol met lieveheersbeestjes zonder stippen, spinnen met zeven poten en regenwormen die niet van regen houden.

Het keverziekenhuis is een grappig (voor)leesboek voor kinderen van zes tot negen jaar en stimuleert ze om op zoek te gaan naar insecten in hun eigen buurt. Voor je het weet zijn er door heel Nederland en België kinderkamers gevuld met keverziekenhuizen.


ISBN
9789083288642
Pagina's
88
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Open Uitgevers

Kinderen en Jeugd