Boekhandel Douwes Den Haag

In een jungle van gevoelens & emoties

be yourself

Christa van Suilen- Verzijl

In een jungle van gevoelens & emoties

In een jungle van gevoelens & emoties

be yourself

In een jungle van gevoelens & emoties

 

In Jungle van gevoelens en emoties neemt auteur en rasoptimist Christa van Suilen – Verzijl je mee langs alles wat het leven te bieden heeft. Een ware jungle, dus. Na een leven lang op de ziekenhuisvloer te hebben doorgebracht - van verpleegkundige tot bestuurder – werd Christa’s leven op zijn kop gezet door een chronische ziekte.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving In een jungle van gevoelens & emoties

In Jungle van gevoelens en emoties neemt auteur en rasoptimist Christa van Suilen – Verzijl je mee langs alles wat het leven te bieden heeft. Een ware jungle, dus. Na een leven lang op de ziekenhuisvloer te hebben doorgebracht - van verpleegkundige tot bestuurder – werd Christa’s leven op zijn kop gezet door een chronische ziekte. Positief als ze is besloot ze niet bij de pakken neer te gaan zitten. Ze begon te schrijven op haar blog Be Kind 4 Yourself en hoopt met haar blogs en gedichten steun, herkenning en inspiratie te bieden.

Christa’s dichtbundel laat kanten van haar zien die nog niet eerder belicht zijn. Als in een ware rollercoaster neemt ze je mee langs grote onderwerpen als liefde, hoop en kracht. Ze weet de grote onderwerpen klein te houden door persoonlijker te zijn dan ooit. Haar gedichten raken je in je hart, omdat Christa haar hart openstelt naar jou. Jungle van gevoelens en emoties is Christa’s weg die haar heeft gevoerd tot waar ze nu is. Zoals ze zelf zegt: het leven is niet altijd makkelijk, maar moeilijk maakt niet onmogelijk.


ISBN
9789083288680
Pagina's
52
Verschenen
NUR
306
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Open Uitgevers

Poëzie