Boekhandel Douwes Den Haag

Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme

John Nichols & Bernie Sanders

Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme

Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme

Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme

 

Een meeslepend verslag en vlammend betoog van één van de meest geliefde politici ter wereld. Ons economische systeem stelt ons teleur, de rijken worden rijker en de armen armer. De oplossing vereist een fundamentele herziening van onze economie en politiek.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,00

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme

Een meeslepend verslag en vlammend betoog van één van de meest geliefde politici ter wereld.

Ons economische systeem stelt ons teleur, de rijken worden rijker en de armen armer. De oplossing vereist een fundamentele herziening van onze economie en politiek. In Het is oké om kwaad te zijn op het kapitalisme analyseert Bernie Sanders vlijmscherp de destructieve aard van het kapitalistische systeem. Hij laat zien hoe onbegrensd kapitalisme verantwoordelijk is voor ongekende inkomens- en vermogensongelijkheid, hoe het de democratie ondermijnt en hoe het onze planeet vernietigt.

Wat nou als we eindelijk zouden erkennen dat economische rechten mensenrechten zijn? Wat als we zouden werken aan een samenleving die een fatsoenlijke levensstandaard voor iedereen biedt? Dit is geen utopische fantasie; dit is democratie zoals we die zouden moeten kennen.

Senator Bernie Sanders is bezig met zijn derde termijn in de Amerikaanse Senaat en is momenteel het langstzittende onafhankelijke lid van het Congres in de Amerikaanse geschiedenis. Hij heeft decennialang een belangrijke rol gespeeld in de Amerikaanse politiek en heeft een sterke invloed gehad op het politieke landschap. Sanders staat bekend om zijn uitgesproken progressieve standpunten, met name op het gebied van economische ongelijkheid en sociale rechtvaardigheid. Zijn impact op de politiek zal naar verwachting nog lange tijd voelbaar blijven, zowel in Amerika als wereldwijd.


ISBN
9789083300580
Pagina's
368
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Bot Uitgevers

Mens en Maatschappij