Boekhandel Douwes Den Haag

Hack je tijd

Hoe je als ondernemer meer tijd overhoudt in een wereld vol afleiding

Marc Cornelius

Hack je tijd

Hack je tijd

Hoe je als ondernemer meer tijd overhoudt in een wereld vol afleiding

Hack je tijd

 

We leven in een wereld vol afleiding, en als ondernemer heb je daar dagelijks mee te maken. Telefoontjes die tussendoor komen, mailtjes die je even snel moet beantwoorden, kantoorgenoten die om de haverklap iets komen vragen en een planning waar je maar niet doorheen komt.


Leverbaar

€ 22,50

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Hack je tijd

We leven in een wereld vol afleiding, en als ondernemer heb je daar dagelijks mee te maken. Telefoontjes die tussendoor komen, mailtjes die je even snel moet beantwoorden, kantoorgenoten die om de haverklap iets komen vragen en een planning waar je maar niet doorheen komt. Te veel opdrachten, te veel klanten en te veel afleiding. Dat heeft niet alleen invloed op je bedrijf, maar ook op je leven: veel stress, weinig slaap, ongezonde voeding, slecht humeur.

Marc ontkracht de mythe rondom meer en harder werken en vertelt hoe je meer gedaan krijgt zonder het proces te haten. Vanuit de wetenschap en vanuit zijn eigen obstakels en overwinningen. Hij laat zien hoe je een lifestyle ontwikkelt waarmee je meer gedaan krijgt én meer rust ervaart, en een bedrijf waarin de klant koning is, maar jij minister-president.

Hack je tijd en ontdek hoe je:
- doelen stelt en behaalt
- afrekent met afleiding
- een haalbare planning maakt
- in de creatieve zone komt
- slapend productief wordt
- meer geld verdient in minder tijd

Marc Cornelius is online marketeer en ondernemer. Zoals veel ondernemers dacht hij dat succesvol worden gelijk stond aan altijd aanstaan en nooit nee zeggen. Tot hij bijna een burn-out kreeg, en aan een zoektocht naar de beste productiviteitshacks begon. In dit boek vertelt hij hoe je jouw ideale business creëert, waarin je rust ervaart in plaats van stress.


ISBN
9789083317717
Pagina's
288
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Tangram Studio

Management algemeen