Boekhandel Douwes Den Haag

Het zal mijn zorg zijn

7 routes naar een gezond zorgstelsel

Steven de Waal

Het zal mijn zorg zijn

Het zal mijn zorg zijn

7 routes naar een gezond zorgstelsel

Het zal mijn zorg zijn

 

Stel, je hebt acute zorg nodig maar je ambulance staat in de wachtrij bij de Spoed Eisende Hulp. Of je krijgt als pas bevallen moeder opeens geen kraamzorg meer. Of je kunt pas over 4 weken bij de dokter terecht.


Leverbaar

€ 28,50

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Het zal mijn zorg zijn

Stel, je hebt acute zorg nodig maar je ambulance staat in de wachtrij bij de Spoed Eisende Hulp. Of je krijgt als pas bevallen moeder opeens geen kraamzorg meer. Of je kunt pas over 4 weken bij de dokter terecht. Of er is voor je dementerende vader geen plek in een beschermde woonvorm. Het is de nachtmerrie die op ons afkomt. Want steeds meer mensen hebben vaker en langer zorg nodig. Kosten stijgen terwijl het aantal mensen dat in de zorg wil werken daalt. Dat loopt dus vast.

Volgens Steven de Waal is er genoeg gepolderd. Tijd om zélf aan de slag te gaan. De vele positieve voorbeelden liegen er niet om: er is al een kanteling begonnen. De richtingen die deze laat zien worden in dit boek prikkelend en praktisch toepasbaar uitgezet volgens 7 routes.
Lees hier welke stappen jij als burger, bestuurder, zorgprofessional of beleidsmaker kunt zetten naar zo’n beter zorgstelsel. Je kunt je optrek¬ken aan de maatschappelijk leiders die dit boek in het zonnetje zet.

‘Wie persoonlijk wil bijdragen aan de oplossing nodig ik van harte uit verder te lezen in dit inspirerende boek.’ Martin van Rijn

Dr. Steven P.M. de Waal heeft zijn sporen verdiend als organisatie¬adviseur en bestuursvoorzitter bij Boer & Croon. Hij is founder en voorzitter van Public Space Foundation, veelgevraagd spreker en expert op het gebied van strategie in de gezondheidszorg in binnen- en buitenland. Auteur van studies over vele onderdelen van de gezondheids¬zorg en diverse boeken, zoals ‘Burgerkracht met Burgermacht’ (2015) en ‘Civil Leadership as the Future of Leadership’ (2018).


ISBN
9789083326603
Pagina's
205
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Stichting Public SPACE Foundation

Mens en Maatschappij