Boekhandel Douwes Den Haag

Vreselijk verlangen

Een verzameling smachtende Mammoetjes

Nadia De Vries & Annemart Pilon & Basje Boer

Vreselijk verlangen

Vreselijk verlangen

Een verzameling smachtende Mammoetjes

Vreselijk verlangen

 

In september 2021 werd op de website van HetMoet het eerste Mammoetje gepubliceerd. Dit vormde het startschot van een reeks maandelijks gepubliceerde stukken die ruimte geven aan schrijvers, dichters en andere makers om iets te delen wat gezegd, geschreven en gelezen móét worden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,50


Beschrijving Vreselijk verlangen

In september 2021 werd op de website van HetMoet het eerste Mammoetje gepubliceerd. Dit vormde het startschot van een reeks maandelijks gepubliceerde stukken die ruimte geven aan schrijvers, dichters en andere makers om iets te delen wat
gezegd, geschreven en gelezen móét worden. Mammoetjes zijn opzichzelfstaande essays, gedichten, korte verhalen, gedachten, manifesten en columns die in hun kleine formaat Mammoetkracht bezitten. Geen onderwerp is te gek, geen taboe te stevig om te doorbreken. Wat de maker op de bühne zet, is vrij.

Ter viering van het vijfjarige bestaan van uitgeverij HetMoet presenteren wij dit najaar de eerste fysieke bundeling van de in de afgelopen twee jaar geschreven Mammoetjes, geselecteerd en ingeleid door Fannah Palmer, onze eerste Mammoetjes-redacteur. In alle geselecteerde teksten is er een (soms verklaarbaar, soms onverklaarbaar) verlangen aanwezig – wat niet altijd goed uitpakt. Ten grondslag aan alle Mammoetjes ligt bovendien de drift om te schrijven, om te zeggen wat gezegd móét worden, en dat is precies waarom uitgeverij HetMoet bestaat.


ISBN
9789083339115
Pagina's
100
Verschenen
NUR
309
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
uitgeverij HetMoet