Boekhandel Douwes Den Haag

Dagelijks vreedzaam leven

365 inspirerende citaten en tips voor het bevorderen van compassie en vrede in het dagelijks leven

Mary MacKenzie & Maureen Nikkessen

Dagelijks vreedzaam leven

Dagelijks vreedzaam leven

365 inspirerende citaten en tips voor het bevorderen van compassie en vrede in het dagelijks leven

Dagelijks vreedzaam leven

 

Dagelijks vreedzaam leven Soms voelt de onenigheid in de wereld overweldigend aan, en lijkt wereldvrede onmogelijk. Op zulke momenten kan het verleidelijk zijn om op te geven. Echter, vrede zal werkelijkheid worden wanneer individuele mensen over de hele wereld zich inzetten om hun eigen leven vreedzaam te leiden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 27,50


Beschrijving Dagelijks vreedzaam leven

Dagelijks vreedzaam leven

Soms voelt de onenigheid in de wereld overweldigend aan, en lijkt wereldvrede onmogelijk. Op zulke momenten kan het verleidelijk zijn om op te geven. Echter, vrede zal werkelijkheid worden wanneer individuele mensen over de hele wereld zich inzetten om hun eigen leven vreedzaam te leiden. Vrede begint bij jezelf. Als mensen vervuld zijn van boosheid, wrok en haat, bevorderen ze gewelddadigheid. Als mensen vervuld zijn van tevredenheid, tolerantie en compassie, bevorderen ze vrede. Elke keer dat ze ervan afzien kwaad te doen, naar een winkelbediende te snauwen of tegen hun kinderen of partner te schreeuwen, en elke keer dat ze zich in iemand anders inleven, werken ze aan vrede. Iedereen kan een steentje bijdragen aan het creëren van wereldvrede door in hun dagelijks leven compassie en vrede te bevorderen.
Dit boek biedt voor elke dag van het jaar een inspirerend citaat, informatie over Geweldloze Communicatie en een bewustwordingsoefening. Of je nu nieuw bent met dit proces of een ervaren beoefenaar, deze meditaties helpen je om meer gecentreerd en verbonden met je waarden te leven. Laten we samen streven naar een wereld waarin ieders behoeften wederkerig vervuld worden.

--Mary MacKenzie

Wees de verandering die je in de wereld wilt zien.”
-- Mahatma Gandhi


ISBN
9789083397009
Pagina's
300
Verschenen
NUR
740
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mens en Communicatie

Mens en Maatschappij