Boekhandel Douwes Den Haag

Fatale Uitnodiging

De uitdaging van de Islamitische 'dawa'

Gottfried Graziani

Fatale Uitnodiging

Fatale Uitnodiging

De uitdaging van de Islamitische 'dawa'

Fatale Uitnodiging

 

Fatale Uitnodiging In dit doordachte en zorgvuldig onderzochte boek probeert de auteur licht te werpen op de gevaren van de islamitische Dawa, de eeuwenoude islamitische strategie voor wereldheerschappij, die teruggaat tot de zevende eeuw.


Nog te verschijnen

€ 16,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Fatale Uitnodiging

Fatale UitnodigingIn dit doordachte en zorgvuldig onderzochte boek probeert de auteur licht te werpen op de gevaren van de islamitische Dawa, de eeuwenoude islamitische strategie voor wereldheerschappij, die teruggaat tot de zevende eeuw. Hij roept vooral christenen op om deze ‘ideeënoorlog’ met heldhaftige moed, evangeliewaarheid en oprechte liefde aan te gaan, terwijl hij weigert alle moslims over één kam te scheren. Zijn aandacht voor de geschiedenis en ook die van het Afrikaanse continent, evenals zijn gebruik van primaire bronnen, maken dit tot een bron van onschatbare waarde voor zowel onderzoekers als ‘gewone’ lezers.

Fatale Uitnodiging zal christenen, moslims en alle vredelievende mensen uitdagen, inspireren en motiveren om samen op te staan tegen elke vorm van extremisme en alle totalitaire utopische dromen.


ISBN
9789083401331
Pagina's
352
Verschenen
NUR
700
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Scholten Uitgeverij B.V.

Geloofsopvoeding