Boekhandel Douwes Den Haag

Konijn Joepie vertelt over onze huisdieren

Robert Jan Blom

Konijn Joepie vertelt over onze huisdieren

Konijn Joepie vertelt over onze huisdieren

Konijn Joepie vertelt over onze huisdieren

 

In dit boek vertelt konijn Joepie jou alles over dieren. Het gaat over dieren die kinderen graag thuis willen hebben, maar ook veel over de dierenwereld. De populaire huisdieren worden besproken, bijvoorbeeld de hond, kat, cavia, of hamster.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 18,50


Beschrijving Konijn Joepie vertelt over onze huisdieren

In dit boek vertelt konijn Joepie jou alles over dieren. Het gaat over dieren die kinderen graag thuis willen hebben, maar ook veel over de dierenwereld. De populaire huisdieren worden besproken, bijvoorbeeld de hond, kat, cavia, of hamster. Maar ook wordt uitgelegd wat er allemaal bij komt kijken. Je moet goed zorgen voor je diertje, je moet met hem spelen en een hond moet je elke dag meerdere malen uitlaten.

Het gaat ook over dierendingen waar kinderen over kunnen nadenken: het circus, de dierentuin, de kinderboerderij, dieren in het buitenland (met vakantie) en het dierenasiel. Ook wordt gesproken over het dier dat het best bij jou past. Het gedrag van dieren wordt besproken: dieren spelen graag, ze willen aandacht en liefde. 

Het boek probeert op speelse wijze voorlichting te geven. Ook wordt het educatieve niet vergeten. Een (voor)leesboek met illustraties om in te kleuren. Voor kinderen van 5 tot 9 jaar.


Schrijver Robert Jan Blom schreef tientallen non-fictieboeken, gedichtenbundels en korte verhalen. Zijn grootste passie is het dierenwelzijn. Dit is zijn vierde kinderboek over dieren.


ISBN
9789083424903
Pagina's
126
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
aquaZZ

Kinderen en Jeugd