Boekhandel Douwes Den Haag

Zo maak je een kinderboek

Een compleet overzicht voor de startende schrijver

Nanda Roep & Silly Productions

Zo maak je een kinderboek

Zo maak je een kinderboek

Een compleet overzicht voor de startende schrijver

Zo maak je een kinderboek

 

‘Zo maak je een kinderboek’ geeft een compleet overzicht van waar je aan moet denken als je begint te schrijven aan een eigen kinderboek.Direct te downloaden

€ 15,95


Beschrijving Zo maak je een kinderboek

Schrijven voor kinderen is het leukste wat er is. Hoe zorg je ervoor dat het een boek wordt waar jonge lezers plezier aan beleven? Denk aan het juiste personage en een aantrekkelijke inhoud, maar bijvoorbeeld ook aan een geschikte lengte van het verhaal.
In dit boek krijg je een overzicht van mogelijkheden voor personages, genres en doelgroepen. Daarbij zijn opdrachten die je kunt doen te verzekeren dat jouw verhaalidee een goede kans van slagen heeft. Uniek zijn de vele voorbeelden, die je het inzicht geven dat je zoekt en nodig hebt voor het waarmaken van de droom: een eigen kinderboek.

Nanda Roep heeft zestig kinderboeken gepubliceerd bij gevestigde uitgevers (Leopold, Lemniscaat, Zwijsen), voordat ze in 2010 haar eigen uitgeverij oprichtte. Daarna volgden nog tientallen titels in alle soorten en maten; genres en doelgroepen. Vanwege haar dubbelrol als schrijfster/uitgeefster, is het mogelijk om jou precies te laten zien wat de verschillen zijn en hoe je jouw keuzes kunt toepassen om jouw verhaal tot een boek te maken.

'Zo maak je een kinderboek' geeft een compleet overzicht van waar je aan moet denken als je begint te schrijven aan een kinderboek.
'Zo maak je een kinderboek' geeft een compleet overzicht voor de startende kinderboekenschrijver.


ISBN
9789083434841
Pagina's
208
Verschenen
NUR
610
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Nanda, Uitgeverij