Boekhandel Douwes Den Haag

Golfregels voor startende golfers

inclusief oefenvragen voor het Golfregelexamen

Nederlandse Golf Federatie

Golfregels voor startende golfers

Golfregels voor startende golfers

inclusief oefenvragen voor het Golfregelexamen

Golfregels voor startende golfers

 

Golfregels voor startende golfers inclusief de Oefenvragen voor het golfregelexamen. Iedere golfer moet een zekere kennis van spelregels en etiquette hebben om het spel met plezier en op een eerlijke manier te kunnen spelen.


Leverbaar

€ 18,95

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Beschrijving Golfregels voor startende golfers

Golfregels voor startende golfers inclusief de Oefenvragen voor het golfregelexamen.

Iedere golfer moet een zekere kennis van spelregels en etiquette hebben om het spel met plezier en op een eerlijke manier te kunnen spelen. Hoe zou je anders kunnen weten hoe je verder moet spelen bij een verloren bal, als je bal in het water is beland of als je bal onspeelbaar in de struiken ligt?
De kennis van de golfregels wordt getest door middel van het golfregelexamen. Dit boek is gemaakt als hulpmiddel bij de voorbereiding op dit examen. In dit boek met 9 regellessen worden de golfregels en de gedragsregels op een aanschouwelijke manier uitgelegd. Het boek bevat de belangrijkste regels uit de Golfregels Editie 2023. De golfregels worden periodiek opnieuw vastgesteld door de Royal and Ancient (de R&A) in Schotland.
Nieuw in Golfregels voor startende golfers is de implementatie van het boek Oefenvragen voor het Golfregelexamen. De examenvragen en oefenvragen ondersteund met illustraties die voor meer begrip en herkenning zorgen, zijn opgenomen na ieder hoofdstuk. Hiermee zijn het theorieboek en het oefenvragenboek volledig in één boek vervat.


ISBN
9789085167679
Pagina's
100
Verschenen
NUR
480
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
B for Books B.V.

Sport en spel