Boekhandel Douwes Den Haag

Lenormand Verdieping

het vervolg op Lenormandkaarten

Renée Merkestijn

Lenormand Verdieping

Lenormand Verdieping

het vervolg op Lenormandkaarten

Lenormand Verdieping

 

eindelijk het langverwachte vervolg op het succesvolle Lenormandkaarten!


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95


Beschrijving Lenormand Verdieping

Het grote succes van ‘Lenormandkaarten’ schreeuwt om een vervolg en dat is er nu: ‘Lenormand Verdieping’. In dit vervolg worden kaartleggingen veel meer gespecificeerd in situatieschets of tijdsverloop, het legt precies uit hoe je doorgetelde kaarten duidt en hoe je de weging van kaarten uitvoert in combinaties. Dat bleek voor veel mensen moeilijk te zijn. Je leert niet alleen een probleem maar ook het advies benoemen en leert hoe je jouw algemene duidingen heel concreet maakt. Er wordt ingegaan op het duiden van kaarten waarbij geen richtinggevende vraag is gesteld, zoals bij periodekaarten (dagkaarten, weekkaarten) en bij algemene vragen het geval is. De Grote Legging werd in deel 1 geheel besproken aan de hand van de tijdspadmethode. In dit vervolg wordt ook de dichtbij-veraf methode besproken en worden de methoden met elkaar vergeleken.
Waar ‘Lenormandkaarten’ vooral een brede oriëntatie is, gaat ‘Lenormand Verdieping’ veel dieper in op de belangrijkste punten. Stap voor stap krijg je uitleg aan de hand van veel voorbeelden. Ook komen de problemen aan bod die mensen zoal tegenkomen .
Voor wie deel 1 ‘Lenormandkaarten’ niet kent: dat boek bevat de basisuitleg, hoe je kaarten moet schudden en uitleggen, hoe je een eerste beeld vormt van de kaartcombinaties en hoe je met medaillons kan werken. Daarnaast worden vele legpatronen behandeld, zoals bijvoorbeeld het Keltische Kruis. Verleden-Heden-Toekomst, Keuzeleggingen, Grote Legging. ‘Lenormandkaarten’ bestel je direct op www.gigaboekshop.nl.


ISBN
9789085484844
Pagina's
230
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
GigaBoek