Boekhandel Douwes Den Haag

Irma Knol Kookbio

Irma Knol

Irma Knol Kookbio

Irma Knol Kookbio

Irma Knol Kookbio

 

In navolging van haar twee zoons Milan (1,4 miljoen volgers) en Enzo Knol (2,6 miljoen volgers) is ook Irma Knol populair op YouTube en Instagram. Ze deelt met veel plezier haar leven van nu via social media, maar blikt in haar boek juist terug op toen.


Nog te verschijnen

€ 14,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Irma Knol Kookbio

In navolging van haar twee zoons Milan (1,4 miljoen volgers) en Enzo Knol (2,6 miljoen volgers) is ook Irma Knol populair op YouTube en Instagram. Ze deelt met veel plezier haar leven van nu via social media, maar blikt in haar boek juist terug op toen. Op de tijd dat ze als alleenstaande moeder met twee lastige pubers en een peuter leefde.

Aan de hand van de gerechten die ze maakte, vertelt Irma openhartig over die periode in hun leven waarin ze stoeide met het moederschap. Irma: “In de tijd dat Milan en Enzo pubers waren, vond ik het lastig om lekker te koken. In die tijd woonde ik samen met Milan, Enzo en Sjen in Assen. Het was een zware tijd. Geen vader in huis, wel twee pubers en een klein mannetje. Milan en Enzo kreeg ik toen amper aan tafel. De herinneringen brachten me op het idee om mijn ervaring op te schrijven. Want: zouden meer mensen dat hebben?”


ISBN
9789085677246
Pagina's
132
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
F.C. Klap

Wonen en Lifestyle