Boekhandel Douwes Den Haag

Lange lendenen

Sergeant Majoor

Lange lendenen

Lange lendenen

Lange lendenen

 

Lockdown Lust deel 1 Caroline Naaktgeboren is er klaar mee. Ze zegt haar baan op bij een gerenommeerd advocatenkantoor en verlaat Nederland, op zoek naar avontuur. Ze gaat yogalessen geven in een chique sportschool en werken bij een klein guesthouse in Noord-Italië.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 16,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Lange lendenen

Lockdown Lust deel 1

Caroline Naaktgeboren is er klaar mee. Ze zegt haar baan op bij een gerenommeerd advocatenkantoor en verlaat Nederland, op zoek naar avontuur. Ze gaat yogalessen geven in een chique sportschool en werken bij een klein guesthouse in Noord-Italië. De Italiaanse Benito Bianchi heeft het allemaal; hij is knap, gespierd, succesvol en rijk. Daarnaast heeft hij een hotelimperium waar je u tegen zegt. Hij is niet vies van wat vrouwelijk schoon en geniet van het vrijgezellenbestaan en zijn kortstondige affaires. Wanneer Benito en Caroline elkaar per toeval tegen het hete lijf lopen en de coronacrisis uitbreekt, lopen hun plannen anders dan verwacht.

Lange lendenen is het eerste deel van de Lockdown-lusttrilogie.


Sergeant Majoor is het pseudoniem van twee bevriende schrijfsters. Zij kennen elkaar sinds de peuterschool en zijn sindsdien onafscheidelijk. Het duo kan dan ook lezen en schrijven met elkaar. Sergeant Majoor schrijft feelgood verhalen vol humor, liefde en lust.


ISBN
9789086604579
Verschenen
NUR
455
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ellessy Relaxxx