Boekhandel Douwes Den Haag

Shoekran

Belevenissen in Jordanië

Ine Andreoli

Shoekran

Shoekran

Belevenissen in Jordanië

Shoekran

 

De auteur neemt u mee op reis naar het prachtige land Jordanië en zijn vriendelijke bevolking.Ze reist, samen met haar man, in een huurauto met chauffeur Essan door het land en bezoekt vele mooie en interessante plaatsen en gebieden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 17,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Shoekran

De auteur neemt u mee op reis naar het prachtige land Jordanië en zijn vriendelijke bevolking.
Ze reist, samen met haar man, in een huurauto met chauffeur Essan door het land en bezoekt vele mooie en interessante plaatsen en gebieden.

Ze slapen in een bedoeïentent in de woestijn, lopen in de eeuwenoude stad Petra, bezoeken een van de best bewaarde Romeinse steden en proberen het beloofde land te zien en wel op dezelfde plaats als Mozes. Ze beleven de sfeer van de kruisvaarders, maken gebruik van de uitgebreide koude en warme buffetten en proeven de Arabische sfeer. Ze ervaren de drijvende kracht van de Dode Zee en zitten volledig gekleed op een publiek strand aan de Rode Zee. De reis eindigt in Aqaba waar ze de boot nemen naar Egypte.

Zoals alle boeken van Ine Andreoli is dit boek een compleet geheel. Het bevat een interessant en boeiend reisverhaal, uitgediepte thema's, de achterliggende geschiedenis en legenden, weetjes en praktische informatie en tips. Bovendien geeft de auteur achtergrond informatie over cultuur en natuur.
Een interessant boek voor wie zich op een ontspannen wijze wil laten informeren over het interessante land Jordanië.


ISBN
9789086662609
Pagina's
132
Verschenen
NUR
508
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mosae Mondo

Reisverhalen