Boekhandel Douwes Den Haag

Lusten en dagen

Marcel Proust

Lusten en dagen

Lusten en dagen

Lusten en dagen

 

Uitgave in een eenmalige, gebonden, genummerde, dus gelimiteerde, editie. Met alle oorspronkelijke illustraties en met CD. Full color.    Honderd jaar na Marcel Prousts (10 juli 1871 – 18 november 1922) overlijden wordt nu eindelijk zijn eerste boek Les plaisirs et les jours integraal in het Nederlands gepresenteerd. Aan de oorspronkelijke uitgave wordt zoveel mogelijk rechtgedaan door niet alleen alle illustraties van Madeleine Lemaire op te nemen maar ook de partituren van de de cyclus Les portraits de peintres voor piano van Reynaldo Hahn.


Niet leverbaar

€ 37,50

Niet leverbaar


Beschrijving Lusten en dagen

Uitgave in een eenmalige, gebonden, genummerde, dus gelimiteerde, editie. Met alle oorspronkelijke illustraties en met CD. Full color. 

 

Honderd jaar na Marcel Prousts (10 juli 1871 – 18 november 1922) overlijden wordt nu eindelijk zijn eerste boek Les plaisirs et les jours integraal in het Nederlands gepresenteerd. Aan de oorspronkelijke uitgave wordt zoveel mogelijk rechtgedaan door niet alleen alle illustraties van Madeleine Lemaire op te nemen maar ook de partituren van de de cyclus Les portraits de peintres voor piano van Reynaldo Hahn. De Nederlandse uitgave gaat echter nog een stapje verder. Er is een cd ingevoegd met de opname van de cyclus van Hahn, uitgevoerd door Lineke Lever.


ISBN
9789086842674
Pagina's
263
Verschenen
NUR
304
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
IJzer, Uitgeverij