Boekhandel Douwes Den Haag

Tipboek

TIpboek-serie Tipboek Akoestische gitaar

Gijs Bierenbroodspot & Hugo Pinksterboer

TIpboek-serie Tipboek Akoestische gitaar

Tipboek

TIpboek-serie Tipboek Akoestische gitaar

Tipboek: TIpboek-serie Tipboek Akoestische gitaar

 

Geactualiseerde editie van dit reeds in zeven talen verschenen boek, met veel nieuw beeldmateriaal. ZELFS PROFS Alles weten over je instrument, van aanschaf tot onderhoud? Tipboek Akoestische gitaar vertelt het je allemaal.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 17,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Tipboek: TIpboek-serie Tipboek Akoestische gitaar

Geactualiseerde editie van dit reeds in zeven talen verschenen boek, met veel nieuw beeldmateriaal.

ZELFS PROFS
Alles weten over je instrument, van aanschaf tot onderhoud? Tipboek Akoestische gitaar vertelt het je allemaal. Van het verschil tussen Dreadnoughts en Jumbo's tot halsprofielen, plectrums, zorg voor je nagels, snaren kiezen, en nog veel meer. Het boek brengt je de gebundelde kennis en ervaring van meer dan dertig gitaristen, gitaarbouwers, snarenmakers, docenten en andere deskundigen. In glasheldere taal, zowel voor beginners als voor gevorderde spelers - en zelfs profs zijn er blij mee.

VAN AFSTELLEN TOT ZADELS
Tipboek Akoestische gitaar vertelt je alles over klassieke gitaren, steelstrings en andere gitaren, over de invloed van houtsoorten en andere materialen op de klank, over mensuren, zadels en topkammen, en natuurlijk ook over elektro-akoestische gitaren. Verder zijn er hoofdstukken over snaren, het onderhoud, de afstelling en de bouw van je instrument en zelfs over plectrums en nagels. Met de interactieve Tipcodes kun je zelfs horen wat je leest.

EN NOG SPELEN OOK!
Meer weten over gitaarbouwers, de geschiedenis en de familie van de gitaar? Staat er allemaal in, net als een woordenlijst en een lijst met titels van gitaartijdschriften, andere gitaarboeken en informatieve websites. En tot slot kun je met Tipboek Akoestische gitaar ook direct aan de slag, met ruim veertig pagina's met speelklare informatie over akkoorden, inclusief honderden akkoorddiagrammen!

* Tipcodes op www.tipbook.com
* Koop-, test- en gebruikstips
* Prijsindicaties
* Onderhoud en accessoires
* Akkoorddiagrammen
* Stemmen en afstelling
* Woordenlijst en index


ISBN
9789087670009
Pagina's
270
Verschenen
Serie
Tipboek
NUR
667
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Tipbook Company BV, The