Boekhandel Douwes Den Haag

Het innerlijke kind en de liefde

De gulden middenweg tussen nabijheid en vrijheid

Stefanie Stahl

Het innerlijke kind en de liefde

Het innerlijke kind en de liefde

De gulden middenweg tussen nabijheid en vrijheid

Het innerlijke kind en de liefde

 

Accepteer en omarm je innerlijke gekwetste kind en jouw geluk in een liefdesrelatie is binnen handbereik. De bekendste psychotherapeute van Duitsland, Stefanie Stahl, bereikte met haar boeken over de bindingsangst en het innerlijke kind in Duitsland honderdduizenden lezers.


Nog te verschijnen

€ 21,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het innerlijke kind en de liefde

Accepteer en omarm je innerlijke gekwetste kind en jouw geluk in een liefdesrelatie is binnen handbereik.

De bekendste psychotherapeute van Duitsland, Stefanie Stahl, bereikte met haar boeken over de bindingsangst en het innerlijke kind in Duitsland honderdduizenden lezers. Ook in Nederland is er een groeiende groep belangstellenden voor haar toegankelijke methode om meer zelfvertrouwen en eigenwaarde te ontwikkelen. Haar methode bestaat eruit contact te maken met je schaduwkind om zo dit gekwetste deel van jezelf te leren omarmen en troosten. Dan komt ons zonnekind tevoorschijn, dat staat voor onze vrolijke en sterke levenskracht.

In dit nieuwe boek is het werken met je innerlijke kind gericht op het creëren van een volwaardig partnerschap. Stephanie Stahl coacht je door middel van achtergrondinformatie en opdrachten in het vinden van een goede balans tussen autonomie en aanpassing. Zo kan er een mooie relatie ontstaan tussen twee mensen die zich beide gelijkwaardig aan elkaar voelen.


ISBN
9789088402319
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Panta Rhei

Psychologie