Boekhandel Douwes Den Haag

Spoorzoeken met Thomas a Kempis

Een tegendraads geluid in een moderne samenleving

Gerben van de Put

Spoorzoeken met Thomas a Kempis

Spoorzoeken met Thomas a Kempis

Een tegendraads geluid in een moderne samenleving

Spoorzoeken met Thomas a Kempis

 

In Spoorzoeken met Thomas a Kempis is Thomas a Kempis de criticus van het hedendaagse ‘normaal’. Deze bekende middeleeuwse auteur durft het aan om alledaagse vanzelfsprekendheden kritisch te bevragen.


Nog te verschijnen

€ 15,99

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Spoorzoeken met Thomas a Kempis

In Spoorzoeken met Thomas a Kempis is Thomas a Kempis de criticus van het hedendaagse ‘normaal’. Deze bekende middeleeuwse auteur durft het aan om alledaagse vanzelfsprekendheden kritisch te bevragen. Kan deze oude schrijver ons een nieuwe blik verschaffen op de werkelijkheid van vandaag? In zestien korte hoofdstukken komt de betekenis aan bod
van geld, werk, tijd, ambitie, zelfbeeld, relaties en verlieservaringen. Ieder hoofdstuk sluit af met een aantal gespreksvragen en bijpassende bijbelgedeelten. De opzet van dit boekje leent zich voor individueel gebruik, maar is ook geschikt voor kringwerk.

Gerben van de Put (1976) studeerde aan het Zwols conservatorium en is in het dagelijkse leven vakleerkracht muziek in het basisonderwijs. Het boek De navolging van Christus van Thomas a Kempis inspireerde hem tot het schrijven van Spoorzoeken met Thomas a Kempis.


ISBN
9789088973574
Pagina's
144
Verschenen
NUR
700
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Groen

Geloofsopvoeding